Finn filmer på nett

Det er ikke alltid man har lyst til å gå på kino. Det er heller ikke alltid man har tid til å se filmene når de går på TV.

1322564-3d-film-spiralDet kan jo tenkes at man har noe annet å gjøre den kvelden. Da er det fint å kunne se filmene på nett i stedet. Da kan man se dem når man selv har tid og lyst. De fleste filmsider på nett er betalingssider. Man kan enten se filmene over nett eller man kan betale litt ekstra for å få laste dem ned.

Nettsiden Headweb er en slags videobutikk på nettet, der man kan se både filmer, TV-serier og barneprogram. På filmweb.no kan man både strømme og laste ned filmer.

443965-teen-girl-with-laptop-isolated-on-whiteViaplay har et stort utvalg av filmer på nettet. Nettsiden tilbyr også TV-serier, sport og barnefilmer, men man må betale for å bruke siden. Netflix er en annen nettside som tilbyr både filmer og TV-serier. Denne nettsiden koster omtrent det samme som Viaplay, så hva man velger, handler mest om smak og behag.

RiksTV har utvalgte TV-programmer fra TV2 og TVNorge på nettsiden sin. Man kan også leie filmer og se dem når man selv har lyst. TV2 Sumo er TV2s nett-TV. Her finner man TV-serier, filmer og barneprogrammer, og man kan se TV direkte. HBO Nordic tilbyr både TV-serier og filmer til abonnentene sine. En annen filmtilbyder på nett er film2home. Der kan man leie filmer i ulike prisklasser, og filmutvalget er ganske stort.