Finn konserter

Det er ikke alltid så lett å holde oversikten over konserter, for det arrangeres svært mange konserter i Norge i løpet av et år.

Det reklameres mye for de store konsertene, men ikke så mye for de små. Dermed kan man lett gå glipp av noen gode konserter. Heldigvis finnes det nettsider der man kan finne lister og oversikter. Da blir det mye lettere å følge med på hva som skjer.

Selv om Visit Norway først og fremst er en nettside for turister, finnes det mye nyttig informasjon der om konserter og arrangementer i de ulike landsdelene. Turister er jo også interessert i å få med seg det som skjer i området de besøker, så dette er en fin side å besøke. Man søker bare på kategorien Hva Skjer? Deretter søker man på konserter og festivaler, og får en oversikt.

Nettsiden til Billettservice er også et fint sted å lete dersom man vil finne konserter og andre arrangementer. Denne siden er egentlig laget for å bestille billetter, men de har selvsagt også en oversikt over hvilke konserter man kan bestille billetter til. Man kan lese om de ulike arrangementene, og også bestille billetter i god tid. Da slipper man å bekymre seg for at det blir utsolgt, og man slipper å stresse med billettene. Billettluka er en annen, lignende tjeneste.

Nettsiden reiser.no er også en nettside som har oversikt over konserter og festivaler. Også på denne siden kan man bestille billetter til ulike konserter og arrangementer, og her finner man også konserter og festivaler i utlandet, slik at man kan legge inn en konsert i ferien sin.

Det finnes også andre nettsider som gir god oversikt over konserter og festivaler, blant annet nettsidene Find Festivals og Festival Searcher. Alle disse nettsidene gjør at man kan planlegge alt i ro og mak.